PDL

joi, 17 mai 2012

Primar, nu politician!





USL, expert in cheltuirea banului public


          Cu toate ca o scadere de 0,1% pe primul trimestru este mai mica decat cea anticipata, in ultimele zile pe ecranele televizoarelor se repeta obsesiv cuvantul recesiune. Avand in vedere scaderea nesemnificativa putem spune ca vestea adusa de statistica oficiala este una buna. Datele reale sugereaza ca Romania a iesit din recesiune. Potrivit specialistilor, tara noastra se tine chiar mai bine decat restul tarilor europene si avem motive de speranta. Sigur ca acest lucru se datoreaza masurilor luate de Guvernul Boc si apoi de Guvernul Ungureanu.  Actuala putere si mass-media care canta-n struna noului Guvern nu vor sa recunoasca in ruptul capului ca masurile  luate de Guvernele Boc si Ungureanu au facut ca Romania sa nu se afle in situatia Greciei sau a Spaniei.
             De acum important este ce vom face in continuare. Ingrijorarea vine din dimensiunea uriasa pe care pare sa o capete cheltuirea banului public in folos electoral. Guvernul Ponta angajeaza statul in cheltuieli   excesive. Specialistii spun ca nu exista nici o baza pentru a ne astepta ca Europa si alaturi de ea si Romania sa    revina   la o rata semnificativa de crestere economica. In acest context, cum poate fi catalogat gestul Guvernului Ponta de infiintare a inca 3 – 4 ministere?!   Asta presupune o serie de cheltuieli in plus (salarii, schimbarea siglelor, a imprimatelor, a stampilelor etc).                                                                               


Schimbarea sunt eu, Nicolae Suta 

          Dupa cum puteti vedea, cuvinte ca eficientizare, performanta, productivitate au disparut din vocabularul noii puteri. In vocabularul Guvernului Ponta si al liderilor locali USL se regasesc doar cuvinte precum marire, reparatie. Principala lor grija este schimbarea sefilor de institutii, a prefectilor etc. Liderii locali USL spun ca Satu Mare are nevoie de schimbare. Despre ce schimbare vorbesc candidatii USL pentru Consiliul Judetean, Consiliul local si Primaria Satu Mare?! Le reamintesc  ca ei detin cele doua functii de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Satu Mare (Adrian Stef si Mircea Govor). De asemena USL are si o functie de viceprimar (Adrian Albu), iar actual candidat al USL la functia de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica este consilier. Daca Satu Mare are nevoie de schimbare, schimbarea sunt eu, Nicolae Suta - candidatul PDL pentru functia de primar al municipiului Satu Mare.  PDL n-a condus niciodata acest judet. Cu toate acestea Guvernul PDL - UDMR a alocat bani pentru reabilitarea spitalelor din Satu Mare.

        Nu promit ca voi rezova toate problemele municipiului Satu Mare, insa ii asigur pe satmareni, ca vreau si pot atrage investitori straini, creandu-se astfel  noi locuri de munca si implicit, mai multi bani la buget.
         Sunt om de afaceri, vin din societate civila, n-am avut niciodata afaceri cu statul si vreau sa introduc profesionalismul in administratie. Acum se face adminstratie pentru atingerea scopurilor personale. Eu si echipa mea de consilieri vrem sa stabilim prioritatile impreuna cu alegatorii de aceea in aceste zile ma voi afla printre voi, satmarenii mei.
          De asemenea vreau sa va adresez rugamintea ca in 10 iunie sa va prezentati intr-un numar cat mai mare la vot. Nu-i lasati sa va umileasca. Aratati-le ca nu puteti fi cumparati cu un tort, o floare sau o paine!





0 comentarii la “Primar, nu politician!”

Trimiteți un comentariu