PDL

sâmbătă, 19 mai 2012

Votantii mei, satmarenii harnici si gospodari




Realizat  prin forte proprii, nu capusand sistemul


           Spre deosebire de contracandidatii mei, eu vin din societatea civila, sunt administrator si actionar la o firma privata fondata in 2002. Societatea se bazeaza pe experienta industriala a fondatorilor ei si a colectivului de angajati. Principalii colaboratori si clienti ai nostri sunt firme din Marea Britanie, Franta, Germania, Elvetia, Germania, dar si Romania. 






    Sunt candidatul satmarenilor care isi doresc un oras cu adevarat european, care s-au saturat sa-si vada copiii plecand in alte orase sau chiar in alte tari pentru ca aici nu gasesc un loc de munca. Am decis sa candidez la functia de primar al municipiului Satu Mare pentru ca vreau si pot sa atrag investitorii straini. Cunosc patru limbi straine (engleza, franceza, germana si italiana).Probabil unii se vor intreba cum de nu stiu si maghiara. Lor vreau sa le raspund ca m-am nascut si am crescut in Satu Mare, judet in care 35% din populatie este maghiara. Cunosc limba maghiara insa nu consider ca este o limba straina, este limba materna a vecinilor si prietenilor mei.



 Expozant la   ,, Fabricat in Satu Mare"


                 





 Faptul ca vorbesc patru limbi straine, ca firma pe care o administrez are colaboratori si clienti in tari precum Marea Britanie, Franta, Germania, Olanda, Canada si Elvetia imi ofera avantajul de a intra mai usor in contact cu oamenii de afaceri straini.     De aceea spun ca sunt candidatul celor care vor sa traiasca intr-un oras cu adevarat european, un oras prosper, un oras in care gasirea unui loc de munca sa nu mai fie o problema. 


        De aceea sper sa ma voteze in special cei care s-au saturat sa voteze raul cel mai mic si care nu vad de ce ar vota aceiasi candidati. Votantii mei sunteti voi satmarenii care v-ati saturat sa platiti cele mai mari taxe de salubritate, care v-ati saturat sa traiti intr-un oras plin de gropi, a celor care v-ati saturat de politicieni  si vreti la primarie un gospodar, un satmarean dintre voi.  PDL n-a administrat niciodata acest judet, n-a gestionat banii comunitatii. 



     Din echipa mea face parte si dr. Cosmin Ratiu - proprietarul Clinicii Sfantul Anton din municipiul Satu Mare. Este un om special nu doar pentru ca este bun in specialitatea lui, aceea de medic stomatolog, ci si pentru ca ii ajuta pe cei aflati in suferinta. Dr. Cosmin Ratiu a initiat programul medical "GRATUIT" pentru populatia din Satu Mare cu venituri mai mici de 1.200 RON. Pana in prezent prin Clinica Sfantul Anton a fost evaluata starea de sanatate a peste 2.500 de satmareni carora li s-a facut: ecografie generala, EKG, glicemie, le-a fost masurata tensiunea arteriala etc. Toate aceste au fost realizate absolut GRATUIT.



          

               Acum, dr. Cosmin Ratiu candideaza din partea PDL la Consiliul local al municipiului Satu Mare. Este la pozitia a doua pe lista PDL pentru Consiliul local. La alegerile din 10 iunie ma prezint in fata dumneavoastra cu o echipa de specialisti din care face parte si dr. Cosmin Ratiu, un medic care a avut si are multe satisfactii de pe urma nobilei profesii pe care o practica. Ma inclin in fata acestor oameni care de multe ori isi neglijeaza familia pentru a-si ajuta semenii si ma onoreaza parteneriatul , prietenia lor!






 

3 comentarii la “Votantii mei, satmarenii harnici si gospodari”

Anonim spunea...
22 mai 2012 la 15:25

offffff , daca faceai parte din alta formatiune politica ,poate erai iubit in satmar...dar PDL..-ul este jalnic in SM...cu toti cei care au fost mari sefi..inclusiv Giurca, care fiind prefectul de SM, n-a fost in masura sa rezolve problemele de la Dir.agricola..n-a avut putere de decizie printre marii corupti locali.cat priveste echipa dvs...lasati-ma sa va spun ceva vis-a-vis de marele Dr Cosmin Ratiu...are toate usile deschise datorita parintilor lui...D-na Doctor Xenia Ratiu.(mama)..era medic primar la Moftin,si vindea pacientilor injectii antibiotice de la La Complexul de crstere a porcilor unde Dr Costica Ratiu (tata), muncea , deci ...ma opresc aici...nu vreau sa mai spun si despre orientarile sexuale...pt ca ..SE STIE !!!! deci bafta la alegeri...cu astfel de echipa....si partid...


Anonim spunea...
22 mai 2012 la 19:58

offffff, am o vaga banuiala ca precedentul comentator are legatura cu tagma medicala! N-o fi el chiar doctor dupa limba romana folosita aproximativ, dar dupa veninul care-l improasca recunoastem ratatul! Asaaaa , care munceste pe minimul pe economie, la vreun cabinet unde se avizeaza, se pun stampile si se arunca orbii la volan,populand soselele lumii! Stim noi unde!!!


Anonim spunea...
22 mai 2012 la 20:03

Apoi, numai pentru niste comunisti USL-isti hoti conteaza cine sunt parintii tai si ma rog care e orientarea sexuala! Uitati-va in ograda voastra, la baietii cu Botox in buze si atat de apropiati de El lidero maximo!! Che Guevarra!


Trimiteți un comentariu