PDL

joi, 7 iunie 2012

Nicolae Şuta şi Radu Giurcă – opţiunea sătmărenilor pentru administraţia locală

Am preluat acest articol din Informatia zilei de azi 07.06.2012.
"
Potrivit ultimelor sondaje, candidaţii PDL urcă în preferinţele electoratului
 Finalul campaniei electorale relevă noi rezultate, unele normale dar şi mici surprize. Conform unui sondaj, ing. Radu Giurcă şi ing. Nicolae Şuta, candidaţii PDL pentru preşedinţia Consiliului judeţean respectiv pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare urcă în preferinţele sătmărenilor.

Au câştigat electorat din rândul sătmărenilor nehotărâţi, al celor care până mai ieri erau decişi să nu se prezinte la vot spunând că n-au cu cine vota, a celor care s-au sătura să voteze aceleaşi persoane.
După ce au aflat că PDL Satu Mare se prezintă în faţa electoratului cu o echipă de oameni noi, profesionişti, oneşti şi nu în ultimul rând asupra cărora nu planează suspiciuni de sifonare a banului public, sătmărenii au decis să-i voteze.
Specialiştii sunt de părere că echipa PDL a avut şi avantaje dar şi dezavantaje. Printre dezavantaje se numără faptul că echipa PDL nu se bucură de notorietatea contracandidaţilor, care de la Revoluţie încoace se rotesc la conducerea oraşului şi a judeţului. PDL n-a condus niciodată judeţul sau municipiul Satu Mare. Faptul că vin din societatea civilă, din rândul sătmărenilor şi că n-au afaceri cu statul, sunt doar câteva aspecte care cântăresc greu în ochiul alegătorilor. Faptul că de când a venit la guvernare, PSD-ului încearcă să-şi scape oamenii – de exemplu “Trofeul Calităţi” – înclină balanţa în favoarea PDL-ului, partid care niciodată n-a făcut scut viu în jurul corupţilor indiferent de culoarea politică. De asemenea candidaţii PDL nu fac promisiuni irealizabile, vin cu proiecte coerente şi nu împart sătmărenii."

0 comentarii la “Nicolae Şuta şi Radu Giurcă – opţiunea sătmărenilor pentru administraţia locală”

Trimiteți un comentariu